tiistai 7. huhtikuuta 2009

Jorma Kalskeen ja mika illmanin tavoitteena estää avoin keskustelu maahanmuuton ja maahanmuuttajien tuomista ongelmista yhteiskunnallemme ja kansalle


Jorma Kalske ja Mika Illman toimivat hurreina suomalaisuuden tuhoamiseksi syytteillään ja mustamaalaamisillaan. Pyrkimyksenään on estää avoin keskustelu maahanmuuton ja maahanmuuttajien tuomista ongelmista yhteiskunnallemme ja kansakunnallemme, sekä pyrkiä estämään suomenkielellä ajatusten julkituonti kuten ruotsinkielinen päiväkoti Vaasassa

Kohteena suomalaiset jotka puhuvat äidinkieltään, niin kyse väitetysti "muslimien uskonrauhan häirinnästä", eli ns. jumalanpilkasta, kansankiihotuksesta lukuisia eri ryhmiä kohtaan jne

Joten ilta-lehden uutisointi on vain jäävuoren huippu kuinka hurrius ja ruotsinkielinen vähemmistö toimii aparheidpolitiikan keinoin vainoten meitä suomenkielisiä kuten Seppo Lehto, Mikko Ellilä ja Jussi Halla-aho kohtaan

Suomalaisen neekeri-sanan http://neekeri-sanasta.blogspot.com/ käyttö, siinä kuin ryssä-sanankäyttö pyritään kieltämään. Akateemisena ihmettelynä ja yleissivistyksen kannalta kysymme: Miksi?

Tamperelainen-lehtikin vaikenee asioista niin ruotsinkielisen kuin neekerimafiankin toimia koskien:


http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069367930_uu.shtml
Lehti: Ruotsinkielinen päiväkoti kielsi suomen - rinnasti kiroiluun

Maanantai 6.4.2009 klo 16.27

Päiväkoti rinnasti suomen kielen käytön kiroiluun. Asiasta uutisoi Pohjalainen.

(NINA KAVERINEN)
ota kantaa Saako vieraskielisessä päiväkodissa puhua suomea?
O
Kyllä Ei
97% 3%
Ääniä 10360

Kahden lapsen isä taistelee suomen kielen käyttökieltoa vastaan Vaasassa. Perheen lasten ruotsinkielinen päiväkoti on kieltänyt lapsia puhumasta suomea päiväkodissaan.

Isän mukaan kaksikielisen perheen lapset ovat joutuneet syrjinnän kohteeksi, koska eivät saa käyttää omaa äidinkieltään.

Vanhempainillassa päiväkodin johtaja oli kertonut, että että henkilökunta ottaa "kovan linjan" suomen kielen suhteen.

- Kun kysyin häneltä, mitä tämä tarkoittaa, vastasi hän että lapsilta kielletään suomen kielen käyttö. Sanoin, että lasteni toinen äidinkieli on suomi, eikä heiltä sen käyttöä saa kieltää eikä heitä siitä mitenkään syyllistää, isä kertoo.

Isä ei hyväksy päiväkodin linjaa ja on tehnyt asiasta kantelun Vaasan varhaiskasvatus- ja perusopetuslautakunnalle.

- Suomen kielen käyttö kaikissa tilanteissa rinnastettiin esimerkiksi kiroiluun. Henkilökunta ei käyttänyt sanaa kielto, vaan he puhuivat johdonmukaisesta suosituksesta. Mutta lapsi ymmärtää nämä asiat samalla tavalla, isä kertoo Pohjalaisessa.

- Eräs ruotsinkielisen opetustoimen virkamies sanoi, että tämähän on pientä verrattuna siihen, mitä ruotsinkieliset ovat vähemmistönä joutuneet kestämään, lausunnosta tuohtunut isä kertoo.

IL

On 6 huhti, 23:52, Profeetta Tero wrote:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069367930_uu.shtml
--
That's tight.

------------
Paluu: http://europarlamenttiin.blogspot.com/

--------------------